Slaapcabine Hi-Way

Slaapcabine Hi-Way

De Hi-Way cabine is het vlaggenschip van de range, en is afgestemd op het internationale transport over lange afstand. De cabine heeft een grotere breedte van 2.460mm, een andere dashboard lay-out en een andere bekleding van stoelen en bedden. Ook deze cabine is verkrijgbaar in 2 dakhoogtes. Een semi-hoog dak en een hoog dak.

De levenskwaliteit aan boord en de kwaliteit van gebruikte materialen en afwerking heeft de hoogste aandacht bij de Hi-Way cabine. Om die reden zijn alle uitrustingsitems van het voertuig zo ontworpen, dat ze de chauffeur tijdens de rit zoveel mogelijk comfort bieden. Veel zorg is besteedt aan details en het gebruik van hoogwaardige niet-reflecterende materialen die aangenaam aanvoelen. Met het stuur met geïntegreerde bediening kunnen telefoon, radio, navigatiesysteem en touchscreen worden bediend.

De standaard luxe luchtgeveerde chauffeursstoel met verwarming en lendensteun heeft een optionele upgrade middels een High Comfort chauffeursstoel met ventilatie, koeling en verwarming. Beide bieden een uiterst hoog zitcomfort, en kunnen zowel met hoogwaardige stoffen bekleding als met mooi afgewerkte lederen bekleding besteld worden.

In het slaapgedeelte is een onderbed gemonteerd. Meer flexibiliteit in de cabine biedt het alternatieve 3-delige onderbed met tafel. Voor meer slaapcomfort kan gekozen worden voor het High Comfort onderbed met houten latten en een extra dik matras van 80cm breed en meer dan 2 meter lang. Het optionele bovenbed kan dankzij een kantelmechanisme gemakkelijk worden bediend. Daarmee kan het snel en gemakkelijk tegen de achterwand worden opgeklapt, waardoor de beschikbare ruimte in de cabine kan worden gemaximaliseerd.


 

Deel deze pagina op mijn »
Contact
Heeft u vragen of interesse in een van onze producten of diensten neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.