Historie

CFG

De Charles Feijts Groep is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de toelevering en serviceverlening van transportmiddelen naar zakelijke klanten en overheid. Meer dan 80 jaar ervaring wordt gedragen door zo’n 50 gemotiveerde en toegewijde medewerkers. De Charles Feijts Groep biedt een breed scala aan producten en diensten specifiek in deze tak van sport.

Het aanbod van bedrijfswagens is groot. In de regel is het zo dat u precies weet wat u wil vervoeren en voor welke taak het transportmiddel is bestemd. Het vinden van de juiste configuratie die voldoet aan de vervoerstaak die u voor ogen heeft is echter moeilijk, als u geen directe affiniteit met de verschillende mogelijkheden heeft.

De Charles Feijts Groep is specialist op dit gebied. CFG staat bekend als totaaloplosser voor uw vervoersprobleem en heeft ervaren mensen die u gedegen kunnen helpen aan de voor u meest geschikte bedrijfswagen. De bedrijfswagenadviseur van CFG kan uw vervoersbehoefte omzetten naar de vereiste technische aspecten van de voor u meest geschikte opbouw, en het meest geschikte onderstel.

De Charles Feijts Groep is uw aanspreekpunt voor:

  • Nieuwe en gebruikte bedrijfswagens en trucks;
  • Laad- en lossystemen;
  • Carrosserieën en getrokken materieel;
  • Onderhoud & reparatie van bedrijfswagens, getrokken materieel en laad- en lossystemen;
  • Wettelijke keuringen van bedrijfswagens, getrokken materieel en laad- en lossystemen en alarmsystemen.
Deel deze pagina op mijn »
CFG Film
Contact
Heeft u vragen of interesse in een van onze producten of diensten neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.
Brochure
Voor meer informatie over onze producten kunt u de product brochure van Strator downloaden.