NCH

HTS/NCH Hydraulic Systems in Hoogeveen is specialist in de productie en verkoop van container handling systemen. Daarmee zijn trucks en trailers snel en efficiënt met containers te laden en te lossen, zonder dat er een kraan of heftruck aan te pas komt. Dankzij de multifunctionaliteit van deze systemen heeft NCH een grote internationale reputatie opgebouwd.

NCH is de grootste fabrikant van kabelsystemen voor trucks en trailers in Europa, en mag zich op het gebied van ISO-systemen zowel marktleider als technologieleider noemen. De onderneming richt zich op specifieke segmenten, met een voorkeur voor zgn. “heavy duty” concepten. Samen met dealers en eindgebruikers werkt NCH voortdurend aan technologische vernieuwing en verbetering.
NCH heeft een netwerk van partners opgebouwd in Nederland en het buitenland. Er zijn productie en assemblageovereenkomsten gesloten met opbouwstations in de Benelux en daarbuiten en NCH heeft een uitgebreid internationaal dealerapparaat. Daarmee is Europa tot de werkelijke thuismarkt geworden voor NCH.

Deel deze pagina op mijn »
NCH/HTS afzetinstallaties
Bekijk de officiële website van NCH/HTS afzetinstallaties
Contact
Heeft u vragen of interesse in een van onze producten of diensten neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.