IVECO

IVECO Trucks & Commercial Vehicles is wereldwijd actief in ontwikkeling, productie en verkoop van lichte bedrijfswagens, trucks, dumptrucks, brandweerwagens, militaire voertuigen en bussen. IVECO is wereldwijd één van de grootste truck- en dieselmotoren producenten. IVECO Defence is verantwoordelijk voor defensie voertuigen voor tactische en civiele verdediging. IVECO Magirus is verantwoordelijk voor brandweerwagens, ladderwagens en vliegveld rescue voertuigen. IVECO ASTRA is verantwoordelijk voor dumptrucks en militaire voertuigen. IVECO BUS is verantwoordelijk voor de stads- en regiobussen en touringcars. IVECO Motors is binnen FIAT POWERTRAIN verantwoordelijk voor de diesel, gas en hybride truck en industrial motoren

Netto omzet 2012 : 8,9 miljard Euro 
Aantal werknemers 2012 : 26.202 
Aantal voertuigen geleverd 2012 : 137.028 eenheden in 160 landen wereldwijd 
Gemiddeld marktaandeel Europa : 13% tot 6 ton, 24% tot 16 ton, 7% boven 16 ton, 18% in bussen
Activiteiten wereldwijd : productiefaciliteiten in Europa, Zuid-Afrika, India, Zuid-Amerika, China, Australië en Rusland

De fabriek voor zware voertuigen in Madrid werd medio 2012 bekroond met een zilveren medaille in het prestigieuze World Class Manufacturing.

World Class Manufacturing beleid:
Dit programma spitst zich toe op de eliminatie van afval en verliezen en bestaat onder meer uit een internationale objectieve audit van 20 punten in verband met de organisatie van de werkplek, kwaliteit, onderhoud en logistiek.

Deel deze pagina op mijn »
IVECO
Bekijk hier de officiële website van IVECO
Contact
Heeft u vragen of interesse in een van onze producten of diensten neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.